Påmelding til skiskole og nye utøvere født 2012 og tidligere

Påmelding skiskolen (barn født 2013-2015)

Skiskolen er et tilbud for gutter og jenter født i 2013 – 2015. Formålet med skiskolen er å gi en variert og allsidig trening der gode opplevelser og mestring står i fokus. Dette danner grunnlag for god skiteknikk og gode skiferdigheter.

Fra uke 42 og frem til snøen kommer gjennomfører vi barmarkstrening for skiskolen på tirsdager kl. 17:30-18:30, på sletta mellom Refstad barnehage og Lørenbanen. Når snøen har lagt seg, gjennomfører vi skiskole i Lillomarka arena på onsdager. Vi kommer nærmere tilbake med informasjon om tidspunkt for dette. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

Skiskolen koster 600 kroner for hele sesongen.

Påmelding til skiskolen gjøres her: https://app.rubic.no/Public/Events/1149

 

Påmelding for nye utøvere født 2012 og tidligere

Hasle-Løren benytter Rubic til påmelding og medlemsadministrering. Ta kontakt med Camilla Myhre (Camilla.Myhre@hasle-loren.no) som ordner registrering og tildeling av bruker i Rubic – Laget mitt. Alternativt ta kontakt med styret på ski@hasle.loren.no

 

Hvis man ønsker det, er det mulig å komme på et par prøvetreninger før påmelding.

 

For mer informasjon om skitrening for aldersgruppene født 2012 og tidligere, se her:

Treningstilbud sesongen 2020-2021, Hasle-Løren ski

 

Skiklubben er drevet av frivillig innsats fra foreldrene. Si fra hvis du kan være trener, lagleder, ta administrative oppgaver eller hjelpe til på andre måter. Vi trenger flere frivillige, så ta kontakt på e-post ski@hasle-loren.no om du har lyst til å bidra. Skigruppa legger til rette for trenerkurs barmark/ski for de foreldre som ønsker å delta på dette. Vi stiller ingen krav til store skiferdigheter for å være med som instruktør.

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme