Vil du bidra som skitrener for barna? Vi dekker påmelding til to dagers trenerkurs 18-19. september.

Ønsker du å bidra som trener for dine barn og våre unge skiløpere. Treningene er basert på lek og skiglede, det kreves ingen forkunnskaper eller store skiferdigheter. Skigruppa er basert på frivillig dugnad og vi ønsker nye foreldre og trenere velkommen til å bidra med nye impulser.

Alle som ønsker å være med som trener får du mulighet til å delta på treningslederkurs kurs i regi av Oslo Skikrets lørdag og søndag 18-19. september. Skigruppa dekker deltakelse på kurset for alle som ønsker å bidra som trenere sesongen 2021-2022. Kurset gir en innføring i grunnprinsippene for skitrening for barn alderen 6-12 år.

Ønsker du å melde deg på trenerkurs eller har noen spørsmål så nøl ikke, send mail til ski@hasle-loren.no. Påmeldingsfrist er 5. september.

Program og mer info om kurset finner du her:

https://www.skiforbundet.no/oslo/nyhetsarkiv/2021/8/treningslederkurs-langrenn-16-t/
Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme