Nå starter skitreningene!

Første mandag etter høstferien. Den 11. oktober klokken 17.30 starter vi årets skitreninger! Vi gleder oss til å se igjen gamle kjente og håper på mange nye unge skiløpere.

Første trening foregår nede på Lørenbanen for alle aldersgrupper. På første trening vil vi kombinere at barna trener med at vi også gir litt info til dere foreldre. Det vil bli gitt info om blant annet plan for sesongen, innhold i treningene, litt om ski og skiutstyr, bestilling av rabaterte Hasle-Løren skiklær for den som ønsker det og muligheter for å være med på skirenn til vinteren.

Vi ønsker å bli kjent med dere foreldre også så håper alle foreldre blir med på første skitrening.

Påmelding til årets skiskole for barn født 2014-2016 finner dere her: Rubic

Påmelding til skitreninger for barn født 2013 eller tidligere: De som har vært med på skiskolen tidligere ligger allerede inne i Rubic. Nye deltakere kan ta kontakt med Gry Elisabeth Hanssen (gry.hanssen@hasle-loren.no) som ordner registrering og tildeling av bruker.

For mer info se her http://ski.hasle-loren.no/2021/08/24/velkommen-til-ny-skisesong/

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme