Skikolleksjon

Nettbutikk for å bestille Hasle-Løren skiklær!

Nettbutikken for bestilling av Hasle-Lørens skiklær fra Swix er nå åpen.

Vi får gode priser på kvalitetstreningsklær fra Swix. I tillegg til klubbrabatt fra leverandøren sponser vi i Hasle Løren Ski 30 % på skidresser av typen Star X til junior og 15 % på skidresser av typen Mission W til junior (Bidraget fra klubben er allerede lagt inn i prisene i nettbutikken, så den prisen som står oppgitt der er hva hver enkelt betaler). 

Vi håper dere benytter muligheten til å kjøpe klubbtøy til gunstige priser. Det bidrar til å skape både identitet og samhold når mange profilerer klubben med klubbens farger og logo. I tillegg er det lettere for trenerne å holde kontroll på hvilke barn og ungdom som tilhører våre treningsgrupper når vi kommer ut på snø og flere klubber trener samtidig på Lillomarka Arena.

Foreldre kan selvsagt også bestille så mye skiklær og treningstøy de ønsker. 

Man bestiller individuelt via denne lenken https://www.bravteamwear.no
Velg Teamshop og angi brukernavn: haslelorenski

Merk at fristen for bestilling utløper ved midnatt den 24.oktober. Det er kort frist, men dette er med tanke på at vi skal få klærne til skisesongen. Estimert leveringstid fra leverandøren er 8 uker. Altså skal klærne komme før jul med denne fristen, så dette kan også være en god anledning til å kjøpe årets julegaver! (Merk at vi ikke kan garantere at klærne er her før jul da dette ikke er opp til oss).

Om skitøyet

Tøyet er av merke Swix og det er de samme modellen du finner i sportsbutikken, men i nettbutikken får du altså klubbens design. Størrelsesguide finner du inne på nettsiden.

Ta kontakt med ski@hasle-loren.no dersom du har spørsmål. 

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme