Skigruppa med snø under beina!

En del av skigruppa kickstartet skisesongen med familetur til Trysil i helgen.

Med en delegasjon på 14 barn og 10 voksne kom vi oss ut av Oslogryta og opp til vinterlandskapet med snøfall og skiløyper i Trysil fredag ettermiddag. Heldigvis hadde vi valgt hotell for helgen og kunne kose oss med ferdige måltider til frokost, lunsj og middag. Det ble disket opp med fredagstaco, grillmat og friterte retter på lørdag, frokostbuffet og deilige pastaretter til lunsj.

Skiprogrammet bestod av to skiøkter både lørdag og søndag. Den første startet friskt allerede klokken ni og den andre fra ett til tre. Begge økter ble brukt flittig til alle typer lek og trening på skiarenaen og i slalombakken. Blant annet fikk vi prøvd ut stafett med leting etter badeender, biler i garasjen, skiskytting med erteposer, kasting med gris og høne, stafett i åtte-tall, skøyting, hopp, stiv heks og balanse på ei ski. Litt knall og fall, men kun en skistav brakk.

Til stor glede for mange ble det også rikelig med tid til bading i bassenget og gjemsel/løping i gangene på hotellet.

Tusen takk for en fin familietur!

Dette må vi gjenta neste år.

På vegne av arrangementkomiteen, Camilla

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme