Juleferie!

Onsdag 15. desember var det siste skitrening før jul. Vi vil takke for en fin høst med barmarkstrening, rulleskitreninger, Trysiltur og noen fine skitreninger på snø i desember.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen på ski i 2022. For barn født 2013 og eldre blir første skitrening den 5. januar klokken 18 på Lillomarka Arena. Disse barna vil ha treninger mandager og onsdager klokken 18 så lenge det er vinter og skiføre.

For barn født 2014 og yngre starter skiskolen mandag 10. januar klokken 18 på Lillomarka Arena. Disse har skiskole hver mandag gjennom hele vinteren.

Og husk, det er ikke for sent å bli med! Alle barn som vil ut å leke og ha det gøy på ski er velkommen til å bli med på skiskole eller skitreninger. Kom gjerne å bli med oss en gang før du bestemmer deg om dette er noe for deg.

God jul, godt nyttår og god skitur! 😊

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme