Treningstilbud skisesongen 2022-2023

Hasle-Løren ski ønsker nye og gamle skiløpere velkommen til en ny sesong. Sesongen 2022-2023 har vi følgende treningstilbud. Du kan gjerne komme og prøve deg på noen treninger før du melder deg inn.

Skiskolen – barn født 2015-2017:

Skiskolen har trening fra og med uke 42 og frem til skisesongen er over. Vi starter med barmarkstrening mandag 17. oktober kl. 18.00-19.00 på Lørenbanen. Oppmøte ved treningsparken ved fotballbanen. Når snøen kommer finner vi frem skia og det blir treninger på Lillomarka arena på mandager fra klokken 18.00-19.00. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

Deltakelse på skiskolen koster 600 kr. for hele sesongen.

Skitrening – barn født 2014 og tidligere

Denne gruppen får tilbud om to treninger i uka i høst- og vintersesongen, mandag og onsdag. Barmarkstreningen starter mandag 17. oktober (uke 42) på Lørenbanen fra kl. 18.00-19.15. Oppmøte ved treningsparken ved fotballbanen. Noen av onsdagstreningene blir med rulleski i Lillomarka arena, vi har 15 par rulleski til utlån så alle får muligheten til å prøve seg. Vi har også 6 par voksenrulleski til utlåns om noen foreldre vil være med. (https://www.lillomarkaarena.no/).

Når snøen kommer finner vi frem skia og trener på Lillomarka arena mandager og onsdager 18.00-19.15

Deltakelse koster 900 kr. + medlemsavgift i Hasle-Løren IL (300 kr.), dersom barnet ikke allerede er medlem.

Den siste helga i november reiser skigruppa på fellestur til Trysil for å kickstarte skisesongen. Her kan både barn og foreldre bli bedre kjent med resten av deltakerne på skitreningen og alt ligger til rette for en morsom, sosial og aktiv helg. Invitasjon kommer i Spond.

Skiklubben er drevet av frivillig innsats fra foreldrene, alle må forvente å delta på noe dugnad i løpet av sesongen. Si fra hvis du ønsker å bidra som hjelpetrener dette er en svært spennende og en svært overkommelig oppgave, her har alle noe å bidra med Det stilles ikke krav til store skiferdigheter for å være med som trener. Ta kontakt med oss om du ønsker å bidra.

Dersom dere har utfordringer med å dekke treningsavgiften trenger ikke det å være et hinder. Hasle Løren IL har midler som kan benyttes for å dekke trenings- og medlemsavgift dersom noen har utfordringer i forhold til dette. Dette skal bidra til å sikre at alle barn kan få delta på aktiviteter i regi av idrettsklubbene lokalt.

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme