Avslutning for skiskolen 2017/18

Skigruppa arrangerte tirsdag avslutningrenn for skiskolen og klubbmesterskap for de eldste klassene. Super innsats av alle årsklassene.

Etter en fantastisk vinter avsluttet skigruppa sesongen på Linderudkollen med skirenn, skilek, premiering, boller og saft. Nesten hele skigruppa, som i år teller 135 barn, deltok på arrangementet. De yngeste årsklassene gikk en distanse på enten 1 km eller 1.5 km. De tre eldste årsklassene 11-13 år kjørte fellesstart og det ble totalt kåret 5 rykende ferske klubbmestere. Fantastisk innsats av alle årsklassene – gratulere med vel gjennomført skirenn og sesong.

God innsats var det også av de voksne. Tusen takk til alle som bidro til gjennomføringen, bakte boller, lagde god stemning og var med på foreldrennet!

Skigruppa vil også takke våre draktsponsorer Knowit, Bjerkebanen og Olympia Sykler! I tillegg en stor takk til OBOS som har sponset luer til hele skigruppa samt en komplett rulleskipakke som skal brukes til utlån.

Takk for en strålende sesong!

Takk til Arvin Patel for flotte bilder!

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme