Treningstilbud sesongen 2020-2021, Hasle-Løren ski

Sesongen 2020-2021 har skigruppa følgende tilbud til store og små:

Frem til snøen kommer vil vi kjøre lekbasert barmarkstrening for utøvere på alle alderstrinn. Se informasjon om barmarkstrening nedenfor og i egen nettsak: Skigruppa ønsker velkommen til barmarkstrening!.

 

Skiskolen – barn født 2013-2015:

Skiskolen har trening fra og med uke 42 og forhåpentligvis frem til påske. Vi starter med barmarkstrening tirsdag 13. oktober kl. 17.30-18-30, på gressletta mellom Refstad barnehage og Lørenbanen. Når snøen kommer og vi finner frem skia, vil det bli treninger på Lillomarka arena på onsdager. Vi kommer nærmere tilbake med informasjon om tidspunkt for dette. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

 

Deltakelse på skiskolen koster 600 kr. for hele sesongen.

 

Skitrening – barn født 2010-2012

Denne gruppen får tilbud om to treninger pr. uke høst- og vintersesong, mandag og onsdag. Barmarkstreningen starter mandag 12. oktober (uke 42), og foregår på gressletta mellom Refstad barnehage og Lørenbanen fra kl. 17.30-18-30. Vi vil også prøve ut noen treninger med rulleski i Lillomarka arena, og kommer nærmere tilbake med informasjon om tidspunkt for dette (https://www.lillomarkaarena.no/).

Når snøen kommer og vi finner frem skia, trener vi på Lillomarka arena mandager og onsdager. Nærmere informasjon om tidspunkt for dette kommer.

Deltakelse koster 900 kr. + medlemsavgift i Hasle-Løren IL (300 kr.), dersom barnet ikke allerede er medlem.

 

Skitrening – barn født 2009 og tidligere

Denne gruppen får tilbud om to treninger i uken, mandager og onsdager. Barmarkstreninga starter mandag 12. oktober (uke 42) og foregår på gressletta mellom Refstad barnehage og Lørenbanen. Vi vil også prøve ut noen treninger med rulleski i Lillomarka arena, og kommer nærmere tilbake med informasjon om tidspunkt for dette (https://www.lillomarkaarena.no/).

 

Når snøen kommer og vi finner frem skia, trener vi på Lillomarka arena mandag og onsdag. Nærmere informasjon om tidspunkt for dette kommer.

 

Deltakelse koster 1100 kr + medlemsavgift i Hasle-Løren IL (300 kr.), dersom barnet ikke allerede er medlem.

 

Skiklubben er drevet av frivillig innsats fra foreldrene. Si fra hvis du kan være trener, lagleder, ta administrative oppgaver eller hjelpe til på andre måter. Vi trenger flere frivillige, så ta kontakt på e-post ski@hasle-loren.no om du har lyst til å bidra. Skigruppa legger til rette for trenerkurs barmark/ski for de foreldre som ønsker å delta på dette. Vi stiller ingen krav til store skiferdigheter for å være med som instruktør.

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme