Velkommen til skisesongen 2022-2023

Hasle-Løren ski ønsker nye og gamle skiløpere velkommen til en ny sesong. Sesongen 2022-2023 har vi følgende treningstilbud.

Skiskolen – barn født 2015-2017:

Skiskolen har trening fra og med uke 42 og frem til skisesongen er over. Vi starter med barmarkstrening mandag 17. oktober kl. 17.45-18.45 på Lørenbanen. Oppmøte ved treningsparken ved fotballbanen. Når snøen kommer finner vi frem skia og det blir treninger på Lillomarka arena på mandager fra klokken 18.00-19.00. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

Deltakelse på skiskolen koster 600 kr. for hele sesongen.

Skitrening – barn født 2014 og tidligere

Denne gruppen får tilbud om to treninger i uka i høst- og vintersesongen, mandag og onsdag. Barmarkstreningen starter mandag 18. oktober (uke 41) på Lørenbanen fra kl. 18.00-19.15. Oppmøte ved treningsparken ved fotballbanen. Noen av treningene blir med rulleski i Lillomarka arena, vi har 15 par rulleski til utlån så alle får muligheten til å prøve seg. Vi har også 6 par voksenrulleski til utlåns om noen foreldre vil være med. (https://www.lillomarkaarena.no/).

Når snøen kommer finner vi frem skia og trener på Lillomarka arena mandager og onsdager 18.00-19.15

Deltakelse koster 900 kr. + medlemsavgift i Hasle-Løren IL (300 kr.), dersom barnet ikke allerede er medlem.

Den siste helga i november reiser skigruppa på fellestur til Trysil for å kickstarte skisesongen. Her kan både barn og foreldre bli bedre kjent med resten av deltakerne på skitreningen og alt ligger til rette for en morsom, sosial og aktiv helg. Mer info om dette kommer.

Skiklubben er drevet av frivillig innsats fra foreldrene. Si fra hvis du kan være trener, lagleder, ta administrative oppgaver eller hjelpe til på andre måter. Vi trenger flere frivillige, så ta kontakt på e-post ski@hasle-loren.no om du har lyst til å bidra. Skigruppa legger til rette for trenerkurs barmark/ski for de foreldre som ønsker å delta på dette. Vi stiller ingen krav til store skiferdigheter for å være med som instruktør.

Dersom dere har utfordringer med å dekke treningsavgiften trenger ikke det å være et hinder. Hasle Løren IL har midler som kan benyttes for å dekke trenings- og medlemsavgift dersom noen har utfordringer i forhold til dette. Dette skal bidra til å sikre at alle barn kan få delta på aktiviteter i regi av idrettsklubbene lokalt.

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme