Velkommen til skisesongen 2024-2025

Hasle-Løren ski ønsker nye og gamle skiløpere velkommen til en ny sesong til høsten 2024!

Skiskolen – barn født 2017-2019:

Skiskolen starter opp etter høstferien med første barmarkstrening mandag 14. oktober klokken 18.00-19.00 på Lørenbanen. Oppmøte ved basketballbanen ved enden av fotballbanen. Når snøen kommer finner vi frem skia og det blir treninger på Lillomarka arena på mandager fra klokken 18.00-19.00. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

Lenke til påmelding for årets sesong finner dere her: Link kommer til høsten 24!

Skitrening – barn født 2016 og tidligere

Barn som er født 2016 og eldre har to treninger i uka i høst- og vintersesongen, mandag og onsdag 18.00-19.15. Første barmarkstreningen er onsdag 9. oktober på Lørenbanen kl. 18.00-19.15. Oppmøte ved basketballbanen ved enden av fotballbanen. Noen av onsdagstreningene nå i høst blir med rulleski i Lillomarka arena. Vi har rulleski til utlån. Vi har også voksenrulleski til utlåns om noen foreldre vil være med. (https://www.lillomarkaarena.no/). Når snøen kommer finner vi frem skia og trener på Lillomarka arena mandager og onsdager 18.00-19.15


Du kan gjerne komme og prøve deg på noen treninger før du melder deg inn. For å legges til i Hasle-Løren ski sin Spond gruppe, send mail med navn og e-post til ski@hasle-loren.no

Trysilsamling

Siste helga i november reiser skigruppa på tradisjonell fellestur til Trysil for å kickstarte skisesongen. Her kan både barn og foreldre bli bedre kjent med resten av deltakerne på skitreningen og alt ligger til rette for en morsom, sosial og aktiv helg. Invitasjon kommer i Spond.

Deltakelse på skirenn

Enkelte av barna som er med på skitreningene er også med på noen skirenn i løpet av vinteren. Dette er helt frivillig, men en morsom opplevelse for de som deltar. Hasle-Løren ski dekker da startkontingent for alle barn som er med i våre treningsgrupper.

Skiklubben er drevet av frivillig innsats fra foreldrene, alle må forvente å delta på noe dugnad i løpet av sesongen. Vi trenger også foreldre som er med og bidrar som hjelpetrenere for våre grupper. Dette er en spennende og en svært overkommelig oppgave. Her har alle noe å bidra med. Det stilles ikke krav til store skiferdigheter for å være med som trener. Ta kontakt med oss om du ønsker å bidra.

Dersom dere har utfordringer med å dekke treningsavgiften trenger ikke det å være et hinder. Hasle Løren IL har midler som kan benyttes for å dekke trenings- og medlemsavgift dersom noen har utfordringer i forhold til dette. Dette skal bidra til å sikre at alle barn kan få delta på aktiviteter i regi av idrettsklubbene lokalt.

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme