Trysilsamling 25-27. november 2022

Mandag i uke 42 starter vi som vanlig skisesongen 2022 med barmarkstreninger. Men vi vi vil bare informere om at alle bør sette av helga 25.-27. november, da blir det snøsamling i Trysil! Kombinasjonen av ski, lek, basseng og sosiale måltider gjør denne helga til et av årets høydepunkter for både barn og foreldre. Samlingen er for alle som er med på skitreningene og skiskolen samt foreldre og søsken. Dette er en aktiv og sosial helg hvor du blir godt kjent med andre barn og skiforeldre.

Vi har også fått støtte fra OBOS til Trysilsamlingen, disse midlene vil vi bruke på en best mulig måte for å gjøre samlingen enda kulere og rimeligere for barna! Dermed kan prisen bli enda rimeligere for de barna som er med på våre treningsgrupper!

Praktisk info om samlingen.

Årets samling er lagt til siste helga i november. Da håper og tror vi at snøen har kommet til Trysil og at milevis med skiløyper venter oss. Om dette ikke skulle slå til har de uansett lagret mye snø fra sist vinter i Trysil, de har snøgaranti og kan uansett garantere minst 6,5 km skiløyper på stadion. Vi har prioritet i løypene til to fellestreninger på ski både lørdag og søndag.

Vi bor på Radisson Blue Resort i Trysil.

Ankomst fredag 27. november på ettermiddagen.

De som har mulighet kan selvsagt legge inn en skitur/skiøkt ved ankomst om de rekker dette. Men det blir ingen fellestrening denne dagen

Avreise:  Søndag 29. november på ettermiddagen etter lunsj og dagens andre skiøkt.

Romtilbud

NOK 535,- per barn 3-6 år per natt 

NOK 825,- per barn 7-12 år per natt 

NOK 875,- per person 13+ år per natt 

NOK 400 per person i enkeltromstillegg per natt 

Prisen inkluderer

  • Overnatting fredag-søndag.
  • Frokostbuffet lørdag og søndag
  • Idrettslunsj lørdag og søndag
  • Idrettsmiddag fredag og lørdag
  • To felles skitreninger på lørdag
  • To felles skitreninger på søndag
  • Fri inngang til basseng hele helgen

Invitasjon til samlingen og info om påmelding kommer i Spond.

Dette er inkludert i prisen

Hasle-Løren Ski © 2020 Frontier Theme